onsdag 2. november 2011

Har du Oslo tips?Bilete er lånt frå Bolina


I morgon går turen til Oslo, til svigerinne og svoger. Ein tur me har prøvd å planlegga i eitt år nå.. På tide? Ja! Og me gler oss. Ja, til og med til bilturen ser eg fram til. Kveldane går som regel i PC/TV, eller Bonden skal berre gjera noko i fjoset eller eg må(!) male eller laga noko, eller den eine eller andre er på møte eller forening. Sistnevnt er nok kanskje mest meg.. Derfor synest eg det ofte er koseleg å køyra bil og ha tid til å snakka i lag. Nå høyres det ut som me lever eit travelt liv kvar for oss, men så ille er det altså ikkje ☺ Du kjenner deg kanskje igjen? Håpar eg?!

Det eg eigentleg vil fram til med detta innlegget, er om du har nokon tips til kva butikkar eg besøka? Interiør, klær og barneklær - alt av interesse.
Har du tips - blir eg glad!


post signature

6 kommentarer:

 1. Oj, jeg vet i grunnen ikke så mye, har de Zara?
  Det liker jeg, men det er jo så mye kjekt der.
  Kos deg masse! <3

  SvarSlett
 2. Hei. Du må ta deg ein tur på opreaen ute og inne.
  Tulip&Tatamo og alle dei kjekke vintage butikkane-desse butikkane ligg i "smugå" sine gater allså isje i karl johan men i side gater osv.Go Tur:)

  SvarSlett
 3. jeg kjenner meg veldig igjen. det er klart, vi prater jo her i heimen, men det er noe eget med bilturer... Stillhet, ro, bare vi to (og hundene)... Tid til prate, tenke... Også er det veldig kjekt med byturer sammen, så det var på tide ja! :D

  Jeg har ikke mange Oslo-tipsene, men det er jo maaange butikker der ; )

  Kos dere masse!

  Klem fra Silje.

  SvarSlett
 4. Du må ta med deg mannen ut for å spise på verdens beste og minste meksikanske restaurant Muchomas heter den, og ligger selvfølgelig på Grunerløkka. Der finner du også galleri/butikken Conzept, som selger en del av HRM Design klærne som jeg lager;o) God tur til begge to;o))) Heidi;o))

  SvarSlett
 5. Skal du først på løkka er det mange herlige butikker både for hus, mor, far og barn i markveien. Både fra olaf ryhes plass (den store plassen ved mucho mas) og nedover, men også oppover. Zuzanna G i helgesensgate (tverrgata overfor mucho mas)er en perle- masse flotte smykker, sko, klær etc.

  Interiørhuset House of Oslo har jo blitt kanonbra også. Her har de illums bolighus, til bords, milla boutique (fantastisk), fin blomsterbutikk, room og habitat, design torget og polet (om dere må en tur innom før kvelden).

  Kirsti

  SvarSlett
 6. Masse kjekke butikker i Oslo :o) Home and cottage kan nok ver midt i blinken for deg ;o)
  http://www.homeandcottage.no/
  Ligger og endel interiørbutikker mellom slottet og akerbrygge.

  Ellers er Zara og Nøstebarn og et tips + Bogstadveien ;o)

  Kos deg i hovedstaden :o)

  Klem Ruth-Jorunn :o)

  SvarSlett