torsdag 25. august 2011

Kloke ord..

..frå Pippi.

Har sansen for desse optimistiske orda og ekstra gøy er det at dei er frå Pippi. Har eigentleg tenkt at eg skulle laga ein wallsticker, men det har aldri blitt med det. Derfor blei det gjort på denna måten i staden. Og faktisk blei det litt stilig. Gamal ramme som er spraya med kvit blank Quick Spraylakk.
Har spraya ein del med den matte kvite spraylakken til Quick i det sista. Og den gir eit skikkelig fint resultat. Om du ikkje har prøvd den, så bør du rett å slett gjer det. Finn deg ein messingstake eller noko anna du synest har feil farge og spray i vei. Me har den forresten på Enkel-butikken ;)

Nå er det avgårde til Oslo. Dessverre ikkje Interiørmessa, men Mx-Sport messa. Synd at det kræsjar.. Men kaanskje neste gong klare eg å kombinera.
Reknar med eg får sjå litt bileter rundt forbi etter helga ☺

Gratulera så mykje til M og TJ med nok ei nydeleg prinsessa. Gler meg til å helsa på!

post signature

4 kommentarer:

 1. Så stilig!
  Knalltøff lampe også foresten!
  God tur til Olso!

  Klem Helene

  SvarSlett
 2. Spraylakk er en genial ting.. Selv har jeg sprayet en hel haug med rammer i matt sort.. Trengte plutselig litt kontrast til alt det lyset..

  Ordtaket liker jeg, tihi!
  Er riktig innstilling på den piken der ;)

  Jeg skal til oslo neste helg på Designers saturday, gleder meg som bare det!! :)
  Du må ha god tur

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Så stilig! Jeg elsker bruk av ord og sitater i interiøret og Pippi er ekstra tøff:)
  Ha en fin tur til Oslo!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Jeg er bare SÅ enig i 'slagordet' fra PIPPI Langstrømpe! Det er noe vi alle(og kanskje spesielt vi jenter?) bare skal ta til oss! Klem fra Bente. PS: Nå har jeg vært litt rundt å sett på bloggen din, og jammen er du flink til å lage FINE ting! Lamper og den puta med knapper i PEACE-tegn var bare en super idé! Takk! Mvh Bente

  SvarSlett