Gratulera med dagen!
3 x hurra for Norge.
Bjørk og flagg i norgesglas - typisk norsk.
Ja altså, me hadde frokost òg, ikkje berre pavlova.
Ungane ville helst droppa frokosten og gå laust på kaka i staden.
Forståeleg nok det.
Svigers var òg med oss på frokosten.
Kjekt å gjera litt utav frokosten, det er jo tross alt ikkje ein heilt vanleg dag.
Mi oppskrift er veldig enkel.
Pavlova
Kjøp:
1 stk marengs botn
1 pk kremfløyte
1 pk vaniljekrem
1 pk blåbær
1 pk bringebær
1 pk jordbær.
Pisk krem og bland i vaniljekrem. Smør over marengsen. Sleng på bær.
Enkel og god dessert.
Detta må væra den mest brukte desserten 17.mai?!
Du treng jo ikkje å venta heilt til neste år med å prøva den.
Åå, flotte bilder! Så ut som en flott dag!
SvarSlettKLEMMER fra Stine
Gratulera med dagen! Knallfine bilete - eg vil gjerne komma på frukost hos deg! :-)
SvarSlettHåper dere har hatt ei flott feiring,nydelig pynta bord:)
SvarSlettKlem
Mmm! Fristende kake (trodde aldri jeg skulle si et etter å ha proppet innpå med kake hele dagen;)
SvarSlettFin lampe forresten:))
mmmmmm. the styling takes my breath away!
SvarSlettsmiles.
michele
Flott bord og kake! Håper degen var fin. God helg til deg:) *klem*
SvarSlettKaken så kjempe god ut, og det hørtes deilig enkelt ut. Koselig boed du har dekket.
SvarSlettGod helg fine Hilde.
Klem
Mmm! så koselig pyntet! kaken så veldig fristende ut... :-)
SvarSlettliker lampen din!
Smil fra Vibeke
mmmmm.....delicious!
SvarSlettHei! Kom over bloggen din via Den gode Feen.
SvarSlettMå si jeg er veldig glad i oppskriftene dine. Jeg har nå forsøkt både foccaciaen og den gode sjokoladekaken med mørk og hvit sjokolade, begge en hit hos venner og familie :0) Neste ut: Thaisuppe og Pavlova - regner med det også blir en god smaksopplevelse.