fredag 9. november 2012

Feirar du farsdag?


På søndag er det farsdag. Feirar du eller er du ein av dei som meiner at det er amerikansk?
Eg er einig i at Valentines Day og Halloween blir litt for mykje.
Ok. Hadde eg hatt ein romantikar i hus, hadde eg nok ikkje akkurat forakta Valentines Day.
Men morsdag og farsdag er eg absolutt for.
Sjølv om ein set pris på dei året rundt, er ein ikkje alltid like flink til å vise det. Og då synest eg det er fint å ha ein dag der ein gjer nettopp det. Både i ord og handlingar. Eg meiner ikkje at me treng å bruke hundrevis av kroner på gåve. Eg sjølv synest det er stas å få sove frampå, heimalaga kort av ungane, frokost på senga er vel eigentleg litt oppskrytt, men heller å gjer litt ekstra utav felles frokost. Ein god unnskyldning for å ha kake er det jo òg ☺
 
 
Mansjettknappar frå Snella og Petronella
 
Så var det helg igjen. Me har heilt fri. Ingenting me må eller bør gjer. Avløysar. Det er sjeldan og difor heilt fantastisk. Då tar me ein tur til mine forelsre i Jøsenfjorden. Ikkje berre er det farsdag men far sin bursdag i morgon.
 
Ha ei fin helg
 
 
 

6 kommentarer:

 1. God helg til deg!!

  Koselig med farsdag. Her blir det stort sett en pakke med noe nødvendige klær til far sånn på etterskudd.. Sånn blir det med mange mil i mellom oss!

  Klem

  SvarSlett
 2. Er ikke den som feirer slike dager som Halloween og Valentinsdagen så høytidelig! Men så sant vi har tid, lager vi oss en god middag og slapper litt ekstra av på Valentinsdagen (ikke noe stort romantisk her da). Morsdag og farsdag synes jeg er litt ekstra spesielt. Viktig å markere dagen litt med f.eks å la pappaen i huset få sove litt ekstra, frokost på sengen og tegning fra ungene. Vise at vi setter pris på hverandre er viktig:)

  Fin helg til deg! Kos deg sammen med familien din!

  SvarSlett
 3. God helg til deg og dine Hilde.
  Og farsdag er absolutt verdt å feira litt :)

  Henriette

  SvarSlett
 4. Enig med deg - synes fars- og morsdag er en fin tradisjon. De fortjener en dag hvor de blir satt ekstra pris på. Jeg er veldig imot Halloween, men ser det er kommet for å bli. Har ikke unger selv, men om vi får n dag så vil jeg prøve å stå imot presset så lenge jeg klarer :)
  Valentines day er en fin dag å feire kjærlgheten på! ;)

  Ønsker deg ei fin helg :)

  SvarSlett
 5. Vi feirer ikke stort, men har alltid en kake til far, og da ungene var små fikk han tegninger og annet flott hjemmelaget pynt, hihi:)
  Nå er det mer en god middag, kos og kake:)

  SvarSlett
 6. Tommelen opp for farsdag (og morsdag). Vi bruker ikke nødvendigvis å kjøpe gaver men barna lager kort og tegner bildet. Så har vi litt ekstra god middag og kanskje litt kake:)
  God helg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett